Medewerk(st)er bediening

Fulltime (40 uur)

maart 30, 2022

The Dutch is op zoek naar een Medewerk(st)er bediening
Voor het Horeca team van The Dutch zijn we op zoek naar extra versterking. Ben je enthousiast, service- en klantgericht, flexibel en wil je onze Members en gasten een onvergetelijke dag bezorgen? Heb je van nature oog voor kwaliteit en service en werk je graag in een fijn team in een bijzondere omgeving dan is werken bij The Dutch jouw volgende uitdaging.

Taken en verantwoordelijkheden:
Je bent primair verantwoordelijk voor het serveren van dranken en gerechten, het opnemen van bestellingen, het aannemen van tafelreserveringen en het afrekenen met gasten. Je bent in staat een uitstekende dienst te verlenen en speelt perfect in op de verwachtingen en wensen van de Members van The Dutch.

Vaardigheden, ervaring en persoonlijke kenmerken:
Je bent bereid om alles aan te pakken en zeker niet tevreden met een gemiddelde prestatie. Sterk gastgericht, voorkomend, opgewekt en welgemanierd zijn omschrijvingen die bij je passen. Daarnaast heb je van nature een scherp oog voor kwaliteit en service. Je bent een echte teamplayer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en schakelen tussen verschillende werkzaamheden is voor jou geen probleem. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en beschikt over MBO werk- en denkniveau. Kennis van de golfsport is geen must, we leren je het graag.

The Dutch is in 2010 opgericht door golfprofessionals en is de meest toonaangevende golfbaan van Nederland. Service, kwaliteit en exclusiviteit zijn kernbegrippen op The Dutch en vind je terug in ons clubhuis en horeca. Naast onze bekroonde Championship Golfcourse is ons Member- en Corporate network dé ideale omgeving voor de zakelijk actieve golfer. Wij bieden een bijzondere en gezellige werkplek waar ruimte is om in jezelf te investeren. Ben jij in staat om onze Members en gasten een unieke golfdag te bezorgen met jouw kwaliteiten? Dan is werken op The Dutch echt iets voor jou… It’s no’ just a game…