'The Dutch trok mij aan omdat kwaliteit en goede service een must is'
Mijn werkdag en verantwoordelijkheden
Als Chef-Kok ben ik verantwoordelijk voor het keukenteam en alle werkzaamheden die door de keuken verricht worden. Naast het bereiden van de vele producten die wij maken hoort er ook een stuk menu engineering bij. Dit is om er voor te zorgen dat alle wensen van de Members en hun gasten zoveel mogelijk worden verwerkt in hun golfdag.
I got the job!
Voordat ik bij The Dutch kwam werken was ik vooral werkzaam in de omgeving van Gorinchem. Ik ben begonnen in de spoelkeuken en ben toen voor de Horeca gegaan. Nu ben ik Gespecialiseerd Restaurant Kok en heb ik mijn leermeester papieren. Ik ben via mijn zwager bij The Dutch gekomen, hij was werkzaam in de bediening. The Dutch trok mij aan omdat kwaliteit en goede service een must is.
Het leukste aan mijn baan
De diversiteit aan producten en services die wij leveren maken mijn baan leuk en iedere dag weer vernieuwend.
Mijn favoriete herinnering op The Dutch
De speciale dagen bij The Dutch zoals het KLM Open en The Invitationals. Dat zijn toch de leukste dagen met de mooiste herinneringen!
Mijn verborgen talent
Is zeer goed verborgen!