De vakgebieden op The Dutch

Wat kenmerkt jouw karakter?

Greenkeepers

Een bekroonde baan in de natuur

Al vijf jaar op rij heeft The Dutch de prijs gewonnen voor ‘Best onderhouden baan van Nederland’. Dit komt mede door onze gepassioneerde en internationale team van Greenkeepers. Ben jij ook z’n gepassioneerde greenkeeper of wil je het vak leren? Door interne opleidingen kun je al vroeg in je loopbaan aan de slag bij de top van Nederland. Het vak waar topsport en de natuur samen komen.

Keuken

Een culinaire beleving van hoog niveau

Kwaliteit en vers komen in onze keuken samen. Verse en mooie streekproducten maken hierbij het onderscheid.  The Dutch is een inspirerende omgeving waarbij live cooking op ons terras, met uitzicht op de golfbaan, voor afwisseling zorgt. In dit hechte team is ook ruimte voor jouw creativiteit en kan jij onze Members en hun gasten verrassen.

Golf operations

Bezorg golfers een dag om nooit te vergeten

Werken op een European Tour Destination golfbaan waarbij je ook je liefde voor mooie auto’s kan ophalen? Sluit je dan aan bij ons Golf Operations team. Een hecht team wat van aanpakken houdt en service hoog heeft staan. Achter de schermen zorg jij dat alles klaar staat voor een nieuwe golfdag, geen dag is hetzelfde. Van valet parking tot beheer van de oefenfaciliteiten, clubs poetsen tot het verwelkomen en uitzwaaien bij de Maingate of het helpen in onze golfshop. En dat alles met een glimlach!

Horeca

Serveren met persoonlijke aandacht

De Spijk bar is het kloppend hart van ons clubhuis. Een plek met een warme en sfeervolle uitstraling waar onze Members en hun gasten samenkomen. Een unieke werkplek waarbij je Members persoonlijk leert kennen en graag voor hen klaar staat. Plezier en werk ontmoeten elkaar ook op de werkvloer, door onder andere cursussen over wijn of verschillende soorten gins en de gezellige borrels aan het einde van de werkdag.

Back office

Een werkplek vol beleving en innovatie

De back office is de spin in het web. Finance, Legal, HR, Marketing, Membership Services en Events vormen samen de back office. Door een geïntegreerd en geavanceerd ICT systeem werken we op efficiënte manier, waarbij jouw skills zeker op de proef worden gesteld en waar zeker ook groeimogelijkheden zijn.