Zelfstandig werkend kok

Fulltime (40 uur)

maart 30, 2022

The Dutch is op zoek naar een Zelfstandig werkend kok

The Dutch is een top golfbaan met fantastische faciliteiten en een on-Nederlands hoog serviceniveau. Ons Membernetwerk bestaat uit ondernemers en directieleden van (inter)nationale bedrijven. De golfprofessionals van Made in Scotland zorgen voor een bijzondere sfeer en zijn een bindende factor voor het netwerk. Het clubhuis van The Dutch beschikt over een à la carte restaurant dat plaats biedt aan 70 gasten, een brasserie, een terras voor 200 gasten en diverse banqueting zalen.

Je bent primair verantwoordelijk voor het volgens receptuur bereiden van gerechten c.q. gerechtsdelen, samengesteld uit mooie verse producten. Je beoordeelt de te gebruiken ingrediënten op versheid en houdbaarheid, denkt op een creatieve wijze mee over de samenstelling van het menu en levert suggesties aan de Chef-kok. Als Zelfstandig werkend kok werk je voortdurend mee aan de verbetering van alle gerechten en de culinaire dienstverlening van The Dutch. Daarnaast houd je goed toezicht op voedselveiligheid en hygiëne. Je bent in staat een uitstekende dienst te verlenen en speelt perfect in op de verwachtingen en wensen van de Members van The Dutch.

Je bent bereid om alles aan te pakken en bent zeker niet tevreden met een gemiddelde prestatie. Dit blijkt ook uit jouw ervaring binnen een toonaangevend restaurant op een mooi niveau. Je bent ondernemend en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Kwaliteit, service en een creatieve benadering hebben voor jou continu prioriteit. Schakelen tussen verschillende werkzaamheden en met verschillende afdelingen is voor jou geen probleem. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en beschikt over een afgeronde vakopleiding tot voortgezet restaurant kok met kennis van de HACCP-normen. Kennis van de golfsport is geen must, maar wel een pré.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salariëring conform de cao Golfbranche.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden