'Als nieuwste lid van The Dutch Family was ons personeelsdag voor mij een mooie manier om mijn nieuwe collega's te leren kennen'
Mijn werkdag en verantwoordelijkheden
Als Chef de Parti ben ik verantwoordelijk voor de lunch, zowel in de Spijkbar als in de baan. Naast de lunch ben ik binnen het diner verantwoordelijk voor de voorgerechten en het dessert.
I got the Job!
Voordat ik op The Dutch ben komen werken, was ik 8 jaar in dienst bij De Gasterij in Gorinchem. Daar was ik werkzaam als kok. Ik ben op The Dutch terechtgekomen omdat ik werd benaderd door een goede vriend van mij. Hij is hier werkzaam als Sous-Chef. Hij vroeg mij of ik geïnteresseerd was in een gesprek en een mogelijke baan in de keuken. Dat sprak mij ontzettend aan, ik stond enorm open voor een nieuwe uitdaging! Zodoende ben ik sinds maart 2022 mijn functie als Chef de Parti gestart!
Het leukste aan mijn baan
De manier van koken en de werkwijze die wij op The Dutch hebben. Het is meer hoog cuisine dan dat ik in eerdere banen heb moeten leveren. Ik vind dat ontzettend interessant, want je bent natuurlijk nooit te oud om te leren.
Mijn favoriete herinnering op The Dutch
In mijn eerste week viel ik met mijn neus in de boter, ik werd als nieuw teamlid natuurlijk uitgenodigd voor ons persooneelsdag. Dit is tot nu toe wel mijn leukste herinnering! Het was ook een mooie manier om mijn nieuwe collega’s te leren kennen.
Mijn verborgen talent
Mijn veelzijdigheid is mijn talent.