'Omdat The Dutch een privé golfbaan is, bouw je ook een band op met alle Members en hun gasten'
Mijn werkdag en verantwoordelijkheden
Zoals ik aangaf werk ik in de Horeca. Elke dag ziet er weer anders uit. Vaak ben ik te vinden in de Spijkbar, waar mensen à la carte kunnen eten en drinken. Ook hebben we veel evenementen wat een leuke afwisseling geeft. Ik ben zelfs met enige regelmaat in de baan te vinden. Kort om: heel variërend!
I got the job!
Voordat ik bij The Dutch kwam werken, werkte ik voor een uitzendbureau gespecialiseerd in horeca. Hier werkte ik steeds bij wisselde restaurants, in de omgeving, maar ook door heel Nederland. Zo ook bij The Dutch. Omdat ik het werk en de sfeer hier zo fijn vond, meldde ik me steeds vaker aan om hier te gaan werken. Totdat ze me vroegen of ik niet voor The Dutch wilde werken. Daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. Van die keuze heb ik zeker geen spijt gekregen.
Het leukste aan mijn baan
Het leukste aan mijn baan vind ik de afwisseling die het met zich mee brengt. Ook zijn mijn collega’s – op alle afdelingen van The Dutch – super leuk en gezellig, wat zorgt voor een goede sfeer op de vloer en veel plezier in mijn werk. Omdat The Dutch een privé golfbaan is, bouw je ook een band op met alle members en hun gasten. Dit ervaar ik ook als een heel groot pluspunt.
Mijn favoriete herinnering op The Dutch
Mijn leukste herinneringen op The Dutch zijn toch wel The Invitationals. Dit is een groot terugkerend meerdaags evenement op The Dutch wat elke zomer plaatsvindt. Members kunnen dan een gast mee nemen om samen deel te nemen aan het toernooi. Deze dagen zijn altijd zo gezellig met live muziek en een barbecue. Ook hangt er een hele onbevangen sfeer en leer je de Members van een hele andere kant kennen.
Mijn verborgen talent
Mijn verborgen talent is dat ik overal kan slapen waar ik wil. Auto’s, vliegtuigen, openbaar vervoer, aan de keukentafel, op het station, midden in een feestje ect. You name it.